Page 8 of 9 FirstFirst ... 456789 LastLast
Results 176 to 200 of 212

Thread: Tapani Patch Issues

  1. #176
    Join Date
    15-12-11
    Location
    Your Mother
    Posts
    24,439
    vCash
    1200000
    No idea what's the matter then mate, I can download it even to my phone. Maybe temporarily disable your antivirus

  2. #177
    Join Date
    30-09-12
    Posts
    7
    vCash
    500
    I try do download it with other computer and it worked, but then i put it in a pen to trasnfer the patch to my computer and it just erased it automaticly from the pen

  3. #178
    Join Date
    15-12-11
    Location
    Your Mother
    Posts
    24,439
    vCash
    1200000
    It's your antivirus for sure then. Right click on the icon in the bottom right and there should be a temporarily disable protection option or something similar

  4. #179
    Join Date
    30-09-12
    Posts
    7
    vCash
    500
    I downloaded the saturn Patch 2.21+ v2 instead and it worked fine so its all good tks for the help anyway!

  5. #180
    Join Date
    23-03-17
    Posts
    4
    vCash
    500

    Game was fine, now errors everywhere!

    Hi,

    I have been playing my latest save with no problem for weeks now. I am 9 seasons into the game without a single error or odd event happening.
    I saved my game as normal last night but when I loaded it up this morning all of my players ages have decreased by 15 years!! Plus, I now have errors all the time. The error messages usually start with v.3.9.68T match_eng..

    I haven't downloaded, altered or adjusted anything at all since I saved the game last night.
    I'm playing with the .68 patch and the latest Tapani patch as well.

    Can anyone shed some light on this? Or is my save just doomed now?

    Just when I had an all conquering team as well

    Ben

  6. #181
    Join Date
    15-12-11
    Location
    Your Mother
    Posts
    24,439
    vCash
    1200000
    Seems like Tapani patch has been ran twice

  7. #182
    Join Date
    23-03-17
    Posts
    4
    vCash
    500
    Thanks Dermotron.
    I guess this is just an occupational hazard of using a patch.
    From what I have read on the forums, my save is now corrupted beyond repair?

  8. #183
    Join Date
    05-03-12
    Location
    Ribble Valley
    Posts
    3,575
    vCash
    19400
    Provided you didn't save it again and can get your .exe back to the way it was, then the data should load exactly as it was before.
    The artist formally known as The Eejit

  9. #184
    Join Date
    23-03-17
    Posts
    4
    vCash
    500
    Thank you Kingsley.

    Sadly, I had saved it so I shall have to start over again.
    Now, if it was to happen again on my new save, is it straightforward to put the .exe back to how it was before it went wrong?

  10. #185
    Join Date
    05-03-12
    Location
    Ribble Valley
    Posts
    3,575
    vCash
    19400
    What I do is to make a copy of my .exe and put it as another name before patching, for instance I have an alphabet.exe which I know is exactly the patching that I used to start my alphabet game.
    The artist formally known as The Eejit

  11. #186
    Join Date
    16-12-11
    Location
    Australia
    Posts
    12,172
    vCash
    1739

    Game was fine, now errors everywhere!

    What's this to do at all with a patch or an .exe

    His save game of 9 seasons is fucked and he's made no changes in the editor .. that he's mentioned

  12. #187
    Join Date
    03-05-12
    Posts
    333
    vCash
    500
    Hey, playing with newest Tapani patch and update and have had no errors for a long time...
    I load up a 3 season long save that I played yesterday but now neither players nor staff have any first names...
    Have not tinkered with anything and would greatly appreciate any help with this issue...
    Cheers

  13. #188
    Join Date
    23-03-17
    Posts
    4
    vCash
    500
    Thanks Kingsley. That's a great help. I shall back up from now on. I'm also thinking of having 2 different save names for my one save so if one should go wrong, I can go back to the other losing no more than a month of CM (I always use the monthly auto save)

    Fods, no I hadn't changed anything in the editor. I simply loaded up the save and it was full of errors where for the previous 9 seasons, I hadn't seen a single error.

  14. #189
    Join Date
    26-10-15
    Posts
    1
    vCash
    500

    Patch to use??

    Hi, great work with the latest update! Thanks.

    I am sure it is out there but I cannot locate it if it is. I am wondering if there is a patch that fixes the following:

    No loans between Prem clubs
    Contract values and player values to resemble life
    date - so game does not start as 2001
    screen size

    I am sure these are all covered but I am struggling to locate. Can anyone advise the best patch to use please.

    Thanks

  15. #190
    Join Date
    31-10-11
    Posts
    19,776
    vCash
    2779
    It'll be the Tapani patch - You can use this to start the year in 2015 but this won't work for a 2016 start. For that, you'll need the saturn patch which only works with the October 2016 Data Update.

    Saturn has a new patch in the works though which will match the latest update, hopefully to be released in the next week or so.
    The Alphabet Game #3
    Try your luck at winning any trophy in your game but you must go in order from A-Z in the alphabet!
    Click here to find out more and join in!

  16. #191
    Join Date
    03-03-12
    Posts
    12,620
    vCash
    4990
    Any idea what this error is? Seems to pop up if I hovver over "set as default" (so cannot choose any default tactics) or "Save For"

    Can still play the game - just an error I have not seen before

    Playing new data update, tapani 2.21 and Saturn's competition renaming patch


  17. #192
    Join Date
    16-12-11
    Location
    Australia
    Posts
    12,172
    vCash
    1739
    I think all the patches allow loans between prem clubs tho so you might not get this

  18. #193
    Join Date
    15-12-11
    Location
    Your Mother
    Posts
    24,439
    vCash
    1200000
    Think that was flagged in the 2.21.1 patch thread mate. Not sure what's the cause or solution though

  19. The Following User Says Thank You to Dermotron For This Useful Post:


  20. #194
    Join Date
    03-03-12
    Posts
    12,620
    vCash
    4990
    no worries - doesn't seem any real harm anyway

    did a search for the error but couldn't find anything

  21. #195
    Join Date
    10-04-17
    Posts
    6
    vCash
    1000
    opened tapani patch and when i click ok it says cannot open file. any ideas? thanks

  22. #196
    Join Date
    03-03-12
    Posts
    12,620
    vCash
    4990
    Click ok after choosing options? If so, Is it looking in right place (path) for the .exe?

  23. #197
    Join Date
    10-04-17
    Posts
    6
    vCash
    1000
    Which one should it be set to?

  24. #198
    Join Date
    10-04-17
    Posts
    6
    vCash
    1000
    What am I doing wrong because everything I seem to try doesn't work.

  25. #199
    Join Date
    03-03-12
    Posts
    12,620
    vCash
    4990
    What have you tried? Can you show a screenshot of error and when you load up tapani patch?

  26. #200
    Join Date
    15-12-11
    Location
    Your Mother
    Posts
    24,439
    vCash
    1200000
    Doesn't sound like the game is installed

    Failing that the patch is still in a zip file and won't run until you use the Extract All option and run the cm-patcher.exe un-zipped

Page 8 of 9 FirstFirst ... 456789 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •