Page 3 of 24 FirstFirst 123456713 ... LastLast
Results 51 to 75 of 584

Thread: Installation Queries

  1. #51
    Join Date
    24-05-13
    Posts
    4
    vCash
    500

    CM wont work :(

    Hi Everyone

    I thought i'd have a relaxing weekend and had an idea to get out an old CM game. Couldnt find my Cm01/02 so i downloaded it and put it on a disc, then loaded it up onto the comp. Although when loaded i get the box that says "service pack 3 must be installed for direct x". Then downloaded and installed the 3.9.68 patch.

    And when i go to start the game it just goes into a black screen and nothing works so i have to manually restart my pc. I have followed some of the tips online. Changing the compatibility to diff windows. have changed the display down to 16 bit colour. unitcked the page indexing bit. have also tried to open in windowed mode (if i was putting it right) but even that still wants to open in full screen and the pc just goes black and freezes I have also tried all this with an original disc cm 99/00 and it just does the same thing.

    I really wanted to start playing this can anyone give me some good advice to where i might be going wrong, i cant believe that it works on some but not others.

    Im running windows 7 home edition, got plenty of ram, i have installed windows updates yesterday.

    Its getting a bit annoying now as i spent all night faffing around trying to get it to work but all i seemed to be doing is restarting the pc

  2. #52
    Join Date
    24-05-13
    Posts
    4
    vCash
    500
    forgot to add. if i can actually get this to work i'd like to play the original database, and not the up to date one if poss

  3. #53
    Join Date
    24-05-13
    Posts
    4
    vCash
    500
    right ok i finally got it to work .. yaay

    But how do i get the original database to run?

  4. #54
    Join Date
    24-05-13
    Posts
    4
    vCash
    500
    Its ok ive sorted it now

  5. #55
    Craig Forrest's Avatar
    Craig Forrest is offline Manager
    Official Challenges Mod
    Programmer
    Forum Enforcer
    VIP
    Join Date
    02-03-12
    Location
    The Great White North
    Posts
    4,015
    vCash
    1547
    See? And all that without us even needing to say anything

  6. #56
    Join Date
    08-06-13
    Posts
    1
    vCash
    500

    Installation Queries

    Hi Everyone, iv just joined this website i have played cm01/02 on and off since the game first came out, ive just re purchased it off of sold and and installed it, is there a step by step as to what i need to download and what i need to do to update the game to the latest patch and play with all modern players?

    Any help would be much appreciated

    Many Thanks!!!

  7. #57
    Join Date
    15-12-11
    Location
    Your Mother
    Posts
    24,469
    vCash
    1200000
    Read the installation guide a few threads up from this

  8. #58
    Join Date
    20-04-12
    Posts
    23
    vCash
    500

    Can't get original 3.68 database to load with tapani patch.

    I wanna run a game with skalidis on it but every time i apply tapani patch (i use 2.19) the game crashes on the installing club data bit of the set up.

    I need the patch as without it the game is very slow for me as i am used to the speed being increased thanks to the patch.

    any ideas ?

  9. #59
    Join Date
    05-06-12
    Posts
    1,035
    vCash
    3700

  10. #60
    Join Date
    20-04-12
    Posts
    23
    vCash
    500
    Thanks man ill assume it's already past beta stage but if you want any feedback on it ill give you some.

  11. #61
    Join Date
    20-04-12
    Posts
    23
    vCash
    500
    Just a update. i tried applying the jl patch and when i applied it. and i try and load the game it crashes. so i gave up

  12. #62
    Join Date
    06-05-12
    Location
    Quebec City, Canada
    Posts
    67
    vCash
    500
    Did you activate the unprotected contracts option. I tried to use JL patch last week, and every time I choosed that option, I wasn't able to run the game.

    I decided to play with unprotected contracts.
    I just win the Liga with Real Madrid, with the 3.9.60 database. It's the world cup, now and the game haven't crash yet.

  13. #63
    Join Date
    07-11-12
    Posts
    3
    vCash
    500

    champ manager 2013

    Hey folks!!!!!

    Haven't played this game in years, I used to play this all the time back in the day, is there anyone online who can send me some links to download the game with an updated version if possible?

    cheers

  14. #64
    Join Date
    15-12-11
    Location
    Your Mother
    Posts
    24,469
    vCash
    1200000
    If you follow these you should be ok

    Play game without a disc

    Installing March 2013 Data Update

    Links in threads also

  15. #65
    Join Date
    07-11-12
    Posts
    3
    vCash
    500
    thanks can i get ultraiso or daemon tools for free?

  16. #66
    Join Date
    15-12-11
    Location
    Your Mother
    Posts
    24,469
    vCash
    1200000
    Yeah, both are free.

    Virtual Drive Clone does the job too. Have a read here how to use it

  17. #67
    Join Date
    07-11-12
    Posts
    3
    vCash
    500
    thanks again it works great! Is there any good tricks like getting rid of the fgn's?

  18. #68
    Join Date
    03-03-12
    Posts
    3,234
    vCash
    795
    Use the ECC hack, you can find it in the download > Tools section

  19. #69
    Join Date
    19-11-13
    Posts
    1
    vCash
    500

    Angry game does not respond

    after installing the new applications can not start a new game stops responding when you start playing dice in the middle. : : Sad:

  20. #70
    Join Date
    16-12-11
    Location
    Australia
    Posts
    12,230
    vCash
    1739
    why you playing Dice ?

    Try Champ man 01/02, its a great game

  21. The Following 2 Users Say Thank You to Fods For This Useful Post:


  22. #71
    Join Date
    28-11-13
    Posts
    2
    vCash
    500

    Game not responding on start new game

    Hi,

    I've Just installed the game again and gone through updating the game with patches.

    Gone to start the game and it all looks good until it starts the 'initialising game data' stage after player histories. The programme goes unresponsive. I've left it for 30mins and the loading bar doesn't move.

    any ideas on what I can do?

    thanks

  23. #72
    Join Date
    15-12-11
    Location
    Your Mother
    Posts
    24,469
    vCash
    1200000

  24. #73
    Join Date
    28-11-13
    Posts
    2
    vCash
    500

    Talking

    Quote Originally Posted by Dermotron View Post

    nice one it works now,

    thanks

  25. #74
    Join Date
    18-11-12
    Posts
    8
    vCash
    500

    problem

    hello. i have win 7. i try to set up the game but i can't. why? please help me. thanks!

  26. #75
    Join Date
    15-12-11
    Location
    Your Mother
    Posts
    24,469
    vCash
    1200000

Page 3 of 24 FirstFirst 123456713 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •