Page 1 of 36 1234511 ... LastLast
Results 1 to 25 of 884

Thread: General Patch Queries

  1. #1

    General Patch Queries

    Quick question - I'm using the Tapani 2.19 patch - Should I have 2011 as my start year? Or can I put 2012?
    Last edited by Dermotron; 06-03-12 at 03:13 PM.

  2. #2
    Join Date
    15-12-11
    Location
    Your Mother
    Posts
    24,213
    vCash
    1200000
    Dunno if 2012 works, 2011 defo doesnt

  3. #3
    Unique-89 Unattached
    just installed the update , looking godd must say (h) ... installed tapani patch 2.19 is there anyway to get zozoa add on working guys for the subs etc?

  4. #4
    So go 2010 to be safe?

  5. #5
    Join Date
    15-12-11
    Location
    Your Mother
    Posts
    24,213
    vCash
    1200000
    The patch changes some of the subs alright, not sure which countries. Have a read below:

    Spoiler!

  6. #6
    Join Date
    15-12-11
    Location
    Your Mother
    Posts
    24,213
    vCash
    1200000
    Quote Originally Posted by Monkey the Chicken View Post
    So go 2010 to be safe?
    Yeah 2010 is ok, never got around to testing 2012. Just making sure the data is A1 is all we did.


    There's surely a member on here might test it for us out of gratitude
    Last edited by Dermotron; 06-03-12 at 03:58 PM.

  7. #7
    Join Date
    04-03-12
    Posts
    2
    vCash
    500
    got a massive problem, 2nd season as West Ham, running England,Scotland,Spain,Italy,Holland & Portugal. Keep getting an eng error message, and everyones age within the game has just reduced drasticly, to the point my reserves are mostly aged 9-12!!! Carlton Cole is 21!!!

    Never come accross this before, any ideas?? Oh and although my version is patched (cmpatcher 2.19) all i ever do is copy and paste your update in data files and 95% works fine. Seemd to happen around Sept in 2nd season, and also i make sure i runthe game starting at 2010.

  8. #8
    Join Date
    15-12-11
    Location
    Your Mother
    Posts
    24,213
    vCash
    1200000
    You've applied the Tapani 2.19 patch twice to the database

  9. #9
    JAS Unattached

    Tapani 2.19 patch

    1280x800 resolution, you need to download the background and menubars and place them in your Data folder.Where and which background and menubars do I download and can you help me with the 1280x800 resolution to work please?

  10. #10
    Join Date
    16-12-11
    Location
    Australia
    Posts
    12,051
    vCash
    1739
    Go to the Graphics area of the forum - http://www.champman0102.co.uk/forumd...3-Graphics-GFX

    When you open the patcher there is an option to run 1280x800 resolution, tick that and also disable background changes I do beleive

  11. #11
    Join Date
    02-03-12
    Location
    Maltby, Rotherham, UK
    Posts
    3,373
    vCash
    1907
    When I use the patch 2.19 I load all leagues it loads fine but then when I go to a team I look at them and some players are ok but some of the younger players are not called the right names and I cannot play then or sell them

    any ideas why this happens lads

  12. #12
    Join Date
    16-12-11
    Location
    Australia
    Posts
    12,051
    vCash
    1739
    They greyed out player?

  13. #13
    JAS Unattached
    Quote Originally Posted by Fodster View Post
    Go to the Graphics area of the forum - http://www.champman0102.co.uk/forumd...3-Graphics-GFX

    When you open the patcher there is an option to run 1280x800 resolution, tick that and also disable background changes I do beleive
    I still have a problem i have set it on 1280x800 and the front page (set up game) background is black.I have downloaded competions background.

  14. #14
    Join Date
    16-12-11
    Location
    Australia
    Posts
    12,051
    vCash
    1739
    Go into the patcher. Uninstall.


    Go into the patcher, chooser 1280x800, press OK.

    Load the game, go to settings, disable background changes. See if that changes your resolution.

  15. #15
    JAS Unattached
    Quote Originally Posted by Fodster View Post
    Go into the patcher. Uninstall.


    Go into the patcher, chooser 1280x800, press OK.

    Load the game, go to settings, disable background changes. See if that changes your resolution.
    Still no luck.Background is still black
    In previous couple of updates I didn't have this problem, it worked fine even without having to download a background from the graphics form
    Last edited by JAS; 09-03-12 at 08:25 PM.

  16. #16
    Join Date
    16-12-11
    Location
    Australia
    Posts
    12,051
    vCash
    1739
    Its defo not an update issue mate so dont even go there

  17. #17
    JAS Unattached
    Quote Originally Posted by Fodster View Post
    Its defo not an update issue mate so dont even go there
    Sorry but I have no idea what you mean by defo .I didn't mean it was a update problem just saying the last couple of times I've used 2.19 I had no problem with 1280x800
    Last edited by JAS; 10-03-12 at 10:04 AM.

  18. #18
    Join Date
    02-03-12
    Posts
    6,419
    vCash
    20870
    Switch it round slightly.

    Disable patcher.
    Go into game and turn off background changes. Close game.
    Re-apply patcher with 1280x800 settings.

    See if that works.

    Defo = Definately by the way!

  19. #19
    Join Date
    10-03-12
    Posts
    14
    vCash
    500
    Quote Originally Posted by topaztiger1983 View Post
    When I use the patch 2.19 I load all leagues it loads fine but then when I go to a team I look at them and some players are ok but some of the younger players are not called the right names and I cannot play then or sell them

    any ideas why this happens lads
    This happens when you run all leagues with the updated databases which are bigger than original and the game can't cope. Select fewer leagues. You will probably need to avoid running at least 1 of the leagues that has more than 4,000 players of that nationality: if I remember rightly that's Brazil, England, France, Italy, Russia, Spain.

  20. #20
    JAS Unattached
    Quote Originally Posted by ebfatz View Post
    Switch it round slightly.

    Disable patcher.
    Go into game and turn off background changes. Close game.
    Re-apply patcher with 1280x800 settings.

    See if that works.

    Defo = Definately by the way!
    Guys I apreciate your help but I still have the same problem , a black screen

    Last edited by JAS; 10-03-12 at 11:23 PM.

  21. #21
    Join Date
    02-03-12
    Posts
    6,419
    vCash
    20870
    This from the 3.12 instructions:

    Installation

    0. Make sure you have latest official patch, v3.9.68, and no other patches applied. Reinstall the game, if necessary.
    1. Before you patch, start the game and disable background changes and preferrably set it to windowed mode. If you do not plan to test the new interface, this step is not necessary. It will work in fullscreen too, but I recommend trying it out in windowed.
    2. Copy all files to your Data folder, overwriting the files there. If you are on Vista / Win7, make sure you have the permissions to do so.
    3. Run cmpatcher-3.12.exe inside the Data folder. Set the year to 2010.
    4. Play!

    Are you running windowed?
    Can your screen definitely take the resolution?

    The other thing that you may not have if it's a fresh install is the pics for the resolution.

    I think this is the file needed.
    http://www.sendspace.com/file/plhexv

    Download it and stick it in your data folder.

    Let us know.

  22. #22
    JAS Unattached
    Quote Originally Posted by ebfatz View Post
    This from the 3.12 instructions:

    Installation

    0. Make sure you have latest official patch, v3.9.68, and no other patches applied. Reinstall the game, if necessary.
    1. Before you patch, start the game and disable background changes and preferrably set it to windowed mode. If you do not plan to test the new interface, this step is not necessary. It will work in fullscreen too, but I recommend trying it out in windowed.
    2. Copy all files to your Data folder, overwriting the files there. If you are on Vista / Win7, make sure you have the permissions to do so.
    3. Run cmpatcher-3.12.exe inside the Data folder. Set the year to 2010.
    4. Play!

    Are you running windowed?
    Can your screen definitely take the resolution?

    The other thing that you may not have if it's a fresh install is the pics for the resolution.

    I think this is the file needed.
    http://www.sendspace.com/file/plhexv

    Download it and stick it in your data folder.

    Let us know.
    You guys are dead set legends. That download was what it was missing.Thanks again

  23. #23
    Join Date
    04-03-12
    Location
    Serbia,Belgrade,Zemun
    Posts
    930
    vCash
    900
    the screen is black because you dont have proper backgrounds for the new interface...download 1280*800 backgrounds and place them in Pictures folder along with pics.cfg file...it must work no matter how you installed the game...

  24. #24
    OrientExpress Unattached

    English League

    Just wondered if anyone has/could create an expansion pack for the original game going down to tier 6 of English football? Cheers

  25. #25
    Join Date
    15-12-11
    Location
    Your Mother
    Posts
    24,213
    vCash
    1200000
    The Tapani 2.19 Patch includes the Northern Premier (not the Southern mind you)

Page 1 of 36 1234511 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •