Page 1 of 6 12345 ... LastLast
Results 1 to 25 of 141

Thread: Regens

  1. #1
    Join Date
    11-03-12
    Location
    York, England.
    Posts
    152
    vCash
    500

    Regens

    I know this will get copied across at some point but I'm trying to find some one now and I'm struggling.

    The player retired suddenly about a month ago, after the summer data update. Does anyone know how long it takes for the regen to be created and/or what triggers it?
    I know to look for Position, Balance, Flair and Bravery, but does Potential Ability stay the same? And is it right that Nationality usually stays the same (but not always)? Is there anything else I can look for?

    I'm currently using CMScout to try to find him. After all the years of playing this game I've never found a regen that I was actually looking for, I've stumbled upon a couple before, but that was just numb luck. I really what this player. Any help would be greatly appreciated.

  2. #2
    Join Date
    18-12-11
    Location
    On the oche
    Posts
    2,898
    vCash
    10736
    Yep, PA stays the same

    If you really want to know which regens are which then you should use the generated player finder program (GPF2) although it wont work on save games as you need to run it right away when you start a new game

  3. #3
    Join Date
    02-03-12
    Posts
    3,184
    vCash
    19912
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Yep, PA stays the same

    If you really want to know which regens are which then you should use the generated player finder program (GPF2) although it wont work on save games as you need to run it right away when you start a new game
    If you REALLY wanted to, you could start a new game (if the same update is in use), save new game under something like 'Regen'. Use GPF2 on 'Regen'. Rename your current save 'Regen'. Open GPF2 and voila. If you could be bothered...

    Although it won't be very accurate with those players with random attributes.

  4. #4
    Join Date
    18-12-11
    Location
    On the oche
    Posts
    2,898
    vCash
    10736
    Good idea Erk, never thought of that Does it still work for guys who have random PA though?

  5. #5
    Join Date
    02-03-12
    Posts
    3,184
    vCash
    19912
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Good idea Erk, never thought of that Does it still work for guys who have random PA though?
    Wouldn't say it does... But sure, who wants them lads?

  6. #6
    Join Date
    16-12-11
    Location
    Australia
    Posts
    11,943
    vCash
    2241
    The GPF will still work on save games but will only tell you everyone that retires 'after' you start using it and not from the start of your game!

  7. #7
    Join Date
    11-03-12
    Location
    York, England.
    Posts
    152
    vCash
    500
    OK, thanks for that, for future games I'll use it, I didn't actually know that GPF existed, which is annoying considering how bad I am at finding re-gens.
    For thiis game though I'm still in need of a little advise - is there actually anything else I can do to help me find this player.

  8. #8
    Join Date
    16-12-11
    Location
    Australia
    Posts
    11,943
    vCash
    2241
    Which player is it?

  9. #9
    Join Date
    18-12-11
    Location
    On the oche
    Posts
    2,898
    vCash
    10736
    It's not that hard to find a regen of a top player (i'm guessing it is a top notch player you're looking for?), just use cmscout and look for a player with the same PA and position, can normally narrow it down to one or two players very quickly before checking other things like preferred foot, balance, flair

  10. #10
    Join Date
    11-03-12
    Location
    York, England.
    Posts
    152
    vCash
    500
    I've got him now, I think the game was just slow in re-booting him. He wasn't anyone famous, and I'm a few season in the future, I just liked how he fit into my tactics and he was playing for me for about 10 years. Thank you all for the advice, next time I'll just have a bit more patience - I've got another three that will probably retire before next season starts, so I can hone my regen searching abilities.

  11. #11
    Join Date
    16-12-11
    Location
    Australia
    Posts
    11,943
    vCash
    2241
    Run GPF now and when they retire you will find them easy peasey

    tip: run GPF as Administrator
    Last edited by Fods; 09-04-12 at 09:10 AM.

  12. #12
    Join Date
    08-03-12
    Location
    Rotherham South Yorkshire England
    Posts
    4
    vCash
    500
    hey guys i dont know if anyone could tell me the reason behind this, but when a player retires and doesnt carry on in the game, you can create a managers note with a reminder, an after a while (sometimes 2 to 3 months) a new player will come up instead of the old player in the reminder but its not the players regen by the looks of it.

  13. #13
    Join Date
    02-03-12
    Posts
    3,927
    vCash
    4000
    It isn't, nicknaming and manager notes don't work.

  14. #14
    Join Date
    08-03-12
    Location
    Rotherham South Yorkshire England
    Posts
    4
    vCash
    500
    so the regen would be a total randomer

  15. #15
    Join Date
    02-03-12
    Posts
    3,927
    vCash
    4000
    Yep.

  16. #16
    Join Date
    08-03-12
    Location
    Rotherham South Yorkshire England
    Posts
    4
    vCash
    500
    ah would have made the game boring at times if it was the retired players regen

  17. #17
    JAS Unattached
    Quote Originally Posted by Fodster View Post
    Run GPF now and when they retire you will find them easy peasey

    tip: run GFP as Administrator
    I don't get what you mean or how to change to ''run GFP as Administrator''

  18. #18
    Join Date
    02-03-12
    Posts
    6,371
    vCash
    20870
    It's a typo.
    He means run GPF as administrator.

    There's a GPF2 and a GPF3.
    Both in the Downloads section.

  19. #19
    Join Date
    16-12-11
    Location
    Australia
    Posts
    11,943
    vCash
    2241
    yeh so right click on the icon, properties and tick 'run as administrator'

    Fixed my post with the typo, cheers eb

  20. #20
    JAS Unattached
    Quote Originally Posted by Fodster View Post
    yeh so right click on the icon, properties and tick 'run as administrator'

    Fixed my post with the typo, cheers eb
    where do I go from here (it's in dutch)

  21. #21
    Join Date
    02-03-12
    Posts
    6,371
    vCash
    20870
    you'll need to extract it first.
    use winrar or 7zip to do that.

  22. #22
    Join Date
    16-12-11
    Location
    Australia
    Posts
    11,943
    vCash
    2241
    :facepalm:

  23. #23
    Join Date
    15-12-11
    Location
    Your Mother
    Posts
    23,858
    vCash
    1320000
    Downloads > Tools - GPF2 or GPF3

  24. #24
    Join Date
    30-04-13
    Location
    House
    Posts
    43
    vCash
    500

    Newgens or regens which is it ?

    Just wondering which it is in cm01/02 is it regens or newgens ?

  25. #25
    Join Date
    02-03-12
    Posts
    3,927
    vCash
    4000
    Regens

Page 1 of 6 12345 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •