Page 11 of 12 FirstFirst ... 789101112 LastLast
Results 251 to 275 of 280

Thread: Patch 2.21.1+ v3

  1. #251
    Join Date
    05-03-12
    Posts
    7
    vCash
    500
    Is it possible to get the following exe:-

    Game speed: default
    Idle sensitivity: desktop
    Window: 1366x 768
    Disable unprotected contracts: yes
    Enable coloured attributes: no
    Hide non public bids: no

    Many thanks

  2. The Following User Says Thank You to Kimbo21 For This Useful Post:


  3. #252
    Join Date
    07-04-13
    Posts
    353
    vCash
    500
    hi there I have two questions,

    is there any way i can play the game on this patch without using the disc???? without mounting it to a cdr! i know someone found the code in the exe but cant see it anywhere.

    also is there any way to play this patch in 2017/18 season start?

  4. #253
    Join Date
    18-03-14
    Posts
    607
    vCash
    5100
    Quote Originally Posted by totallyaddicted View Post
    hi there I have two questions,

    is there any way i can play the game on this patch without using the disc???? without mounting it to a cdr! i know someone found the code in the exe but cant see it anywhere.

    also is there any way to play this patch in 2017/18 season start?
    No (other than using a virtual mount like Virtual CloneDrive) and no.

  5. #254
    Join Date
    18-03-14
    Posts
    607
    vCash
    5100
    Quote Originally Posted by Kimbo21 View Post
    Is it possible to get the following exe:-

    Game speed: default
    Idle sensitivity: desktop
    Window: 1366x 768
    Disable unprotected contracts: yes
    Enable coloured attributes: no
    Hide non public bids: no

    Many thanks
    Added: http://www.mediafire.com/file/csq6c6avoglsiiw/31.zip

  6. #255
    Join Date
    11-04-13
    Posts
    2
    vCash
    500
    Fantastic work santun

  7. #256
    Join Date
    11-04-13
    Posts
    2
    vCash
    500
    I NEED AN EXE

  8. #257
    Join Date
    31-10-11
    Posts
    20,414
    vCash
    3890
    Do you? Might help if you pick out what settings you want?
    The Alphabet Game #3
    Try your luck at winning any trophy in your game but you must go in order from A-Z in the alphabet!
    Click here to find out more and join in!

  9. The Following 2 Users Say Thank You to Mark For This Useful Post:


  10. #258
    Join Date
    23-03-12
    Location
    Essex
    Posts
    41
    vCash
    500
    Guys just a tip you may already be aware of if your save game keeps crashing, simply reboot the game, immediately save as (with a different name of course) then exit, go back in and it seems to save your game file from corrupting

    For example I save mine as Guiseley but at certain points the game randomly crashes (i tend to auto save regularly) so i load the game again at the exact point it crashed, go to save as and save as Guiseley1 for example, then when the game crashes I reload using the Guiseley1 save file and it seems to fix the issue for some weird reason.

  11. #259
    Join Date
    03-03-12
    Location
    Italy
    Posts
    576
    vCash
    1600
    For Saturn: Do you think trying to replace some non active tournament with Gold Cup, hardcoding nat teams?
    E.G. 8 teams: USA-MEX-CRC-HON-JAM-TTB-PAN-NIC
    12 teams: +CAN-ELS-HAI-GUA.

    Thanks.

  12. #260
    Join Date
    06-03-12
    Posts
    502
    vCash
    600
    Fifa Club World Cup can be used for that.

  13. #261
    Join Date
    18-03-14
    Posts
    607
    vCash
    5100
    Quote Originally Posted by Ratio View Post
    For Saturn: Do you think trying to replace some non active tournament with Gold Cup, hardcoding nat teams?
    E.G. 8 teams: USA-MEX-CRC-HON-JAM-TTB-PAN-NIC
    12 teams: +CAN-ELS-HAI-GUA.

    Thanks.
    Not by me anyway, don't really know much about replacing competitions. Gio would know more about that.

  14. #262
    Join Date
    04-03-12
    Location
    Diadema (SP), Brazil
    Posts
    259
    vCash
    600
    A year ago I tried to transform the original FIFA World Club Cup in Gold Cup but I couldn't, if I am not mistaken, for lack of space for offsets. Maybe in a new attempt I'll be able to do that.

  15. The Following 2 Users Say Thank You to giovanisantana29 For This Useful Post:


  16. #263
    Join Date
    03-03-12
    Location
    England, Newcastle
    Posts
    456
    vCash
    395
    So in this patch, is it possible, or has anybody had the AI sack their current manager to employ you (if you apply for a managers job at a club with a manager)? Im also still not having great liuck getting a job abroad. Anybody else getting this? Took Villa to the Prem then finished 6th. Wen for Eibar job, but a Spanish unknown got it. Happened a few times. Has this patch just increase the chance or does it now purely go off status? (I may not have it installed correctly if other are seeing these changes).

  17. #264
    Join Date
    08-06-13
    Posts
    1
    vCash
    500
    I can't download. help

  18. #265
    Join Date
    14-07-17
    Posts
    1
    vCash
    500
    dear: Saturn

    help me, i can't play with this exe. error happen and not responding when start new game after creating shortlist.

  19. #266
    Join Date
    18-03-14
    Posts
    607
    vCash
    5100
    Quote Originally Posted by raymondlam View Post
    I can't download. help
    What can't you download?

    Quote Originally Posted by Hirokito View Post
    dear: Saturn

    help me, i can't play with this exe. error happen and not responding when start new game after creating shortlist.
    Which exe are you using from post #2?

  20. #267
    Join Date
    13-06-12
    Location
    Braga
    Posts
    26
    vCash
    500
    Why is Nea Kavala with 20 facilities? haha
    Woudnt be better convert fm 2017 facilities and reputation to cm 01 02?
    Last edited by zeus77; 15-07-17 at 12:08 PM.

  21. #268
    Join Date
    15-12-11
    Location
    Your Mother
    Posts
    24,968
    vCash
    720000
    Looks like a misclick

    What's it to do with this patch?

  22. #269
    Join Date
    07-04-13
    Posts
    353
    vCash
    500
    im having an issue with the japanese league, it keeps coming up with comp_stats comp_util errors around the 20th august, any ideas what it is? i thought it might be the emporers cup not enough teams to draw the cup but i havent messed around with the exe or the editor at all.

  23. #270
    Join Date
    18-03-14
    Posts
    607
    vCash
    5100
    If you haven't edited anything (and I mean if you really haven't edited anything), then upload the .sav and I'll take a look.

  24. #271
    Join Date
    15-03-12
    Posts
    348
    vCash
    1700
    I've followed #1 summaries to install game. But when clicking to play, it says "v3.9.68T Langlib..cpp 479", then I clicked <Ok>, it says "v3.9.68T game_config..cpp 131". What should I do to solve those? Thank you very much!!!


    從我的iPhone使用Tapatalk 發送
    1. My daughter - Trần Khánh An (CyCy ) - 11/ 01/ 2017
    2. CM0102 - Il Diavolo

  25. #272
    Join Date
    18-03-14
    Posts
    607
    vCash
    5100
    It sounds like the Data folder is missing, not named properly (just Data) or did not copy across fully.

    Delete the Data folder, download the one from post #1, extract/unzip it and paste it in your Championship Manager folder again.

  26. The Following User Says Thank You to saturn For This Useful Post:


  27. #273
    Join Date
    15-03-12
    Posts
    348
    vCash
    1700
    I couldn't find the CHEL.sav when I load the save game. It often happens to me! Could you please tell me how to solve this


    從我的iPhone使用Tapatalk 發送
    1. My daughter - Trần Khánh An (CyCy ) - 11/ 01/ 2017
    2. CM0102 - Il Diavolo

  28. #274
    Join Date
    18-03-14
    Posts
    607
    vCash
    5100
    I've seen a few similar issues in the Tech Support forum, so I don't think it has anything to do with this patch. Make sure you're running the cm0102.exe as administrator or else the files may be saved in the Virtual Store (C:\Users\<user>\AppData\Local\VirtualStore).

  29. The Following User Says Thank You to saturn For This Useful Post:


  30. #275
    Join Date
    07-03-12
    Location
    Peterborough, UK
    Posts
    799
    vCash
    500
    I might be in wrong thread here, as not sure what I've just seen is Saturn related, however:

    With the Saturn patch, like real life, red card suspensions are with immediate effect, but in my current game, David Luiz, just captured on camera making an obscene gesture and will get a 1 game ban, but doesn't take effect 14 days

Page 11 of 12 FirstFirst ... 789101112 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •