Page 25 of 26 FirstFirst ... 15212223242526 LastLast
Results 601 to 625 of 642

Thread: Editor Queries (cm0102ed.exe)

  1. #601
    Join Date
    02-09-14
    Posts
    6
    vCash
    500

    Editor won't load

    I had to reinstall the game tonight due to some players missing out of the editor, once reinstalled i am getting this message when trying to opening the editor index.dat file not found. Please verify the correct file name was given, any advice?

  2. #602
    Join Date
    15-12-11
    Location
    Your Mother
    Posts
    24,441
    vCash
    1200000
    It's probably located in VirtualStore. Make sure to run cm0102ed.exe as admin and then copy any files in virtual store back to your cm folder

  3. #603
    Join Date
    02-09-14
    Posts
    6
    vCash
    500
    Quote Originally Posted by Dermotron View Post
    It's probably located in VirtualStore. Make sure to run cm0102ed.exe as admin and then copy any files in virtual store back to your cm folder
    Cheers but where I do find VirtualStore?

  4. #604
    Join Date
    16-12-11
    Location
    Australia
    Posts
    12,181
    vCash
    1739
    Google it

  5. #605
    Join Date
    12-08-16
    Posts
    15
    vCash
    500

    Player name missing in sqaud

    Hi team,

    After making a few minor adjustments via the editor on the Oct '16 database, a players name is 'blank' in the squad but when selected it shows him all okay... any reason why this might be and how i can rectify it?

  6. #606
    Join Date
    15-08-14
    Location
    Nagano, Japan
    Posts
    59
    vCash
    1000
    I think I've seen this bug before and I just assumed the name was too long.

  7. #607
    Join Date
    12-08-16
    Posts
    15
    vCash
    500
    Yup.. think your're right, made an amendment it for length and it appears. Cheers.

  8. #608
    Join Date
    12-03-12
    Posts
    239
    vCash
    500

    Editing players question.

    Does anyone know why, when I edit a player using the editor that came with the game, if I make this player to world class like better than Messi, when I load a new game up his stats are rubbish and do not reflect how i edited him to be?

  9. #609
    Join Date
    30-03-12
    Location
    Cracow , Poland
    Posts
    18
    vCash
    500
    I think you may find following topics useful. All of them are posted on this site. Read them carefully:
    Tsigalko vs van nistelrooy
    Natural born freaks

    You also have to read something about CA15 ;] GL&HF

  10. #610
    Join Date
    02-03-12
    Posts
    4,052
    vCash
    5100
    Is it not just as simple as he hasn't ran the editor as administrator as well when editing the players stats?

  11. #611
    Join Date
    20-06-12
    Location
    The good part of Ireland
    Posts
    1,070
    vCash
    4972
    Yeah, that or he hasn't set the CA and PA to 200.

  12. #612
    Join Date
    13-01-17
    Posts
    2
    vCash
    500
    Current ability calculator

    Hi, I'm using the GK editor to change some player's attributes but I don't know how to set their current ability properly, is there some way to do this right? If I can't set the CA to match the player attributes won't they revert after a while when I play the game?

  13. #613
    Join Date
    05-02-14
    Posts
    84
    vCash
    500
    Only 15 attributes affect CA. You can have a player of very low CA but still have 20s in certain stats.

    Do a forum search for "CA15" and prepare to have your head blagged.

  14. #614
    Join Date
    13-01-17
    Posts
    2
    vCash
    500
    Quote Originally Posted by hodgy View Post
    Only 15 attributes affect CA. You can have a player of very low CA but still have 20s in certain stats.

    Do a forum search for "CA15" and prepare to have your head blagged.
    I already know that, my question was about modifying 15CA and how that relates to CA. If i change 15CA without the correct changing of CA won't those attributes revert after a while to adjust to CA?

  15. #615
    Join Date
    21-04-12
    Posts
    1
    vCash
    500

    Problems with database?

    Hello,

    I have a problem i like to update my database myself but i have seen now that my database is corrupt now players who where good are now worse and have other positions in my game waht am i doing wrong?

    Louis van Twist.

  16. #616
    Join Date
    15-12-11
    Location
    Your Mother
    Posts
    24,441
    vCash
    1200000
    Trying to amend a database that another person created it tough to do since they tend not to remember the last changes before things went wrong.

    Try open cm0102ed.exe, go to Tools > Validate Database. This may take awhile but leave it run. Once it's done do it again.

    Save and close the editor then download and run cmdbsort http://champman0102.co.uk/downloads.php?do=file&id=9

    Try load the game again

  17. #617
    Join Date
    08-05-13
    Posts
    44
    vCash
    500
    Just done a new cm0102 install.

    Done the patch, tapani, data update.

    Tapani start year 2016.

    When I try to add a player in the editor the age always comes out as 36. (1980 birth year)

    Tried using several date of birth but always does the same. Tried copying other players dob too.

    Any ideas lads?

  18. #618
    Join Date
    16-12-11
    Location
    Australia
    Posts
    12,181
    vCash
    1739
    2016 will only work with Saturns latest patch and the database has been included in that patch, if thats what you are using I am not sure that editor is editable...

    maybe post in that thread...

  19. #619
    Join Date
    05-02-17
    Posts
    25
    vCash
    500

    editor issue

    Hi!

    I try to modify my game and swap leagues, and i swapped 2 nations and clubs. But i had another idea and delete and reinstall the game. But somehow my game editor(and tri wasnoo) load a data wich was my previous install and i cant modify my current install data, but i deletred all files from previous install. What could be the issue ?

  20. #620
    Join Date
    05-02-17
    Posts
    25
    vCash
    500
    Ahh, solved. Just run administrator, omg why works this way.

  21. #621
    Join Date
    20-02-17
    Location
    Scotland
    Posts
    9
    vCash
    500
    Hey y'all quick question. I've been on the editor and edited my non playing staff by maxing out their abilities, dropping their ambition to 1 and world rank as low as I can as well as maxing potential and current level. All this in the hope that no one wants them for other clubs and it's seems to work but...

    When giving them dates of birth and changing years of birth putting them in their 30's when I play the game they are in their 60's/70's and on taking control give me a years notice of their retirement. Why is this and any suggestions to rectify it?

  22. #622
    Join Date
    15-12-11
    Location
    Your Mother
    Posts
    24,441
    vCash
    1200000
    Post up a screenshot of one of them in the Editor. It's likely they are too young (remember you need to subtract 15 years from a date of birth e.g. 1977 now is 1962 in the editor)

  23. #623
    Join Date
    15-12-11
    Location
    Your Mother
    Posts
    24,441
    vCash
    1200000
    Actually that is the issue as we couldn't give Hoffenheim coach his correct DOB due to being too young (under 30 I think)

  24. The Following User Says Thank You to Dermotron For This Useful Post:


  25. #624
    Join Date
    20-02-17
    Location
    Scotland
    Posts
    9
    vCash
    500
    Quote Originally Posted by Dermotron View Post
    Actually that is the issue as we couldn't give Hoffenheim coach his correct DOB due to being too young (under 30 I think)
    Thank you, your suggestion seems to have worked.

    I chose a scout and gave a 1987 dob and then took 15 years off him off him (1972 dob).

    I checked in game and he shows an age of 29.

    I had originally gave him an 1990 dob which is no doubt what made him to young

    Thanks again

  26. #625
    Join Date
    12-11-15
    Posts
    12
    vCash
    500

    Playing for lower level Australian teams

    Hi guys, hope i'm posting this in the right area.
    Wanted to play with my local soccer team who are in Aust (Sutherland Sharks).
    They aren't playable atm as using the ODB and don't have any patches or data updates.

    Is it possible for me to play with them at all?
    Sorry, still a noob with all these patches and data updates stuff haha.
    Many thanks guys

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •