Page 1 of 5 12345 LastLast
Results 1 to 25 of 122

Thread: Autorun / setup.exe Issues

  1. #1
    wzzoz Unattached

    Autorun / setup.exe Issues

    Hey guys,

    So thought I'd try installing this game with the hope that it would work on my netbook. I've gone through the video below and had no trouble until the 4:22 point, when you have to double click the CM0102 icon to install the game. Basically after I double click on the icon I get the AutoPlay window and click the run autorun.exe option. After that nothing happens.

    http://www.youtube.com/watch?v=sN0K0...sNtLc6YH1o7Bk=

    Bit stumped really. If I could get some help that would be great.

  2. #2
    Join Date
    16-12-11
    Location
    Australia
    Posts
    11,921
    vCash
    0
    Close your internet browser and then try

  3. #3
    wzzoz Unattached
    Yep, tried that. No luck.

  4. #4
    Join Date
    16-12-11
    Location
    Australia
    Posts
    11,921
    vCash
    0
    Disable antivirus?

  5. #5
    wzzoz Unattached
    Tried that, no luck .

    Also tried another virtual drive, still didn't get any further in the installation.

  6. #6
    Join Date
    15-12-11
    Location
    Your Mother
    Posts
    31,133
    vCash
    1150000
    You tried disabling User Access Controls (UAC)?

    Or right click the cm0102.iso, select Run As Administrator and try again

  7. #7
    jb81 Unattached

    Autorun Issues

    hi There

    Have been following the tutorial in one of the forums to download the game without having to burn to a CD. I have got to step 3, but when i try to run AutoRun, nothing actually happens. I get a warning to allow it to run from my computer, which i say allow to, and that is all happens. Not sure if i have done something wrong. I downloaded trial version of UltraISO ( maybe i need full version ), i extracted files and mounted to my computer. The icons are not the same as in the tutorial but i think that is just because differnet windows ( maybe i am wrong again ). I would love help, i am not a computer wiz or anything so any help in lay mans terms would be much appreciated
    Thanks
    JB

  8. #8
    jb81 Unattached
    Hi There. Whoever moved my post to the right place thank you. With much effort I have got the game downloaded and playable, however i am now struggling with downloading the patch and then the march updates. I can download it of the website here, but when i try to extract it i get this message ' the archive is either unknown format or damaged ', has anyone sen this before and can maybe help,

    thanks in advance for your help
    JB

  9. #9
    Join Date
    15-12-11
    Location
    Your Mother
    Posts
    31,133
    vCash
    1150000
    What program are you using to open the file?

  10. #10
    jb81 Unattached
    Hi Dermotron
    I am using Win-Rar to extract the files? Any ideas?

    Cheers
    JB

  11. #11
    Join Date
    16-12-11
    Location
    Australia
    Posts
    11,921
    vCash
    0
    Where are you extracting to?

    Try extracting to desktop and then moving the contents

  12. #12
    LittleRena Unattached

    Installer won't run

    Hi, I'm trying to install CM 01/02, however the Setup.exe file doesn't load, I looked around for a solution to this but couldn't find anything.

    I am using Windows 7 Ultimate x64

    I did once have CM 00/01 installed on here and that worked fine.

  13. #13
    Join Date
    18-12-11
    Location
    Dresden
    Posts
    7,509
    vCash
    4030
    close your internet browser when running setup

  14. #14
    LittleRena Unattached
    Yeah, that did it, thanks.

  15. #15
    Join Date
    16-12-11
    Location
    Australia
    Posts
    11,921
    vCash
    0
    Quote Originally Posted by LittleRena View Post
    Hi, I'm trying to install CM 01/02, however the Setup.exe file doesn't load, I looked around for a solution to this but couldn't find anything.

    I am using Windows 7 Ultimate x64

    I did once have CM 00/01 installed on here and that worked fine.

  16. #16
    Join Date
    04-03-12
    Posts
    261
    vCash
    500

    setup doesn't start

    Hi Guys,

    previously I was always playing Championship Manager on my destkop(windows xp) only he is chrashed. So I had before CM on my laptop but I have delete it.
    Now I want to install the game again, only if I put the cd on my laptop there is not happend anything? If I go to the folder and click on ''setup'' is also not working. Can somebody help me ? and help me wit installing this game.

    Tinsuz.

  17. #17
    Join Date
    15-12-11
    Location
    Your Mother
    Posts
    31,133
    vCash
    1150000

  18. #18
    Join Date
    04-03-12
    Posts
    261
    vCash
    500
    Okay I have close my internet browser after that I got this:
    Spoiler!

    But after a minut that's gone and that blue screen where I can full install the game don't come..
    Somebody get advice for me?

  19. #19
    Join Date
    15-12-11
    Location
    Your Mother
    Posts
    31,133
    vCash
    1150000
    Right click on Setup and select Run As Administrator

  20. #20
    Join Date
    04-03-12
    Posts
    261
    vCash
    500
    I was click on setup and there was standing that there was a problem now the laptop have fix it and it works, thanks for you´re help

  21. #21
    Join Date
    15-12-11
    Location
    Your Mother
    Posts
    31,133
    vCash
    1150000
    good stuff

  22. #22
    MrSqueezeMe Unattached
    This is how I got it to install on Vista (I had the same issue, no activity after clicking Autorun): 1. Turned off User Account Control (at Control Panel). 2. Mounted the ISO with Virtual Drive (not needed, you may do same from CD, but it's nice without). 3. Right clicked and Opened/explored CD to view files. 4. Right clicked AutoRun and chose "run as Administrator" & the program installed. However, when starting a game I got a "not enough memory" error. 5. Installed 242.exe patch from SI (3.9.68 update). This corrected the memory error. I hope this helps you all, it took me forever to get it right. This was the second time I install it on Vista but I don't remember this much trouble the first time... perhaps some change in Windows affected it all, not sure... Enjoy!

  23. #23
    stevienix Unattached

    trying to run CM 01/02, HAVING problems

    ok so i have downloaded the CM 01/02 file and have also installed MagicISO, however when i double click the autorun icon in the MagicISO WINDOW nothing happens. Is there something i am not doing properly? please help.

  24. #24
    Join Date
    02-03-12
    Posts
    7,908
    vCash
    435000
    The famous StevieNix. Are you actually female.

    Trying closing your browser and having another go.


  25. #25
    Join Date
    16-12-11
    Location
    Australia
    Posts
    11,921
    vCash
    0
    what ebs said... and also try reading the forum

Page 1 of 5 12345 LastLast

Members who have read this thread: 15

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •