Page 7 of 8 FirstFirst ... 345678 LastLast
Results 151 to 175 of 196

Thread: Seemingly Unanswerable

  1. #151
    Join Date
    31-10-11
    Posts
    21,753
    vCash
    4300
    Never heard of that happening in 15 years!

    Any chance you used an editor on the game at all?
    The Alphabet Game #3
    Try your luck at winning any trophy in your game but you must go in order from A-Z in the alphabet!
    Click here to find out more and join in!

  2. #152
    Join Date
    22-05-14
    Posts
    78
    vCash
    500

    Grey Players

    After not receiving any responses over in the CM 00/01 forum, I thought I'd post this here to reach a wider audience as it also applies to the 01/02 version of the game. I remember from my teens playing earlier incarnations of Championship Manager (CM2/CM97/98 . . . ?) that you were able to use the 'grey' players that appeared in your squad if you lacked enough 'real' players. In CM 00/01 (and 01/02), if you inherit a squad with any grey players, or indeed, composed entirely of them, they don't stick around once you take control of the club. If you get to the last screen before a match, there is literally no way to proceed because you cannot meet the minimum team selection requirements. However, if you go on holiday, I recall that the assistant manager happily gets a plethora of grey players to choose from where needed. Also, the grey players stick around in the reserve team if you choose to manage that. Shouldn't the grey players fill out your first team squad to offset any significant deficiency in player numbers? I thought that was their purpose, even though they're pretty rubbish. Is there a way of getting them to remain? Otherwise, are you doomed to hit an impasse on match day if you have an empty squad?

  3. #153
    Join Date
    16-12-11
    Location
    Australia
    Posts
    11,945
    vCash
    0
    My squad always gets filled with grey players when I don't have enough to field a team. That's 01/02 anyway!

  4. #154
    Join Date
    22-05-14
    Posts
    78
    vCash
    500
    Ha! I finally figured it out after all this time. I enabled the 'Include Reserves' option in the squad view and VOILA! Less than obvious, if you ask me, and strange that it's not enabled by default. In my defence, nobody else suggested it either . . .
    Last edited by Dr. Conquest; 13-02-17 at 07:39 PM.

  5. #155
    Join Date
    15-03-17
    Posts
    2
    vCash
    500

    Debug info: v3.9.60 display ..cpp 3016

    Hi there,

    I'm trying to start a network game with two of my friends and Im getting this very annoying error message that doesnt allow me to play for more than 10 minutes. My two friends can play without having any problems. Were all using the same game version (no patch) and the .exe file is on compatibility mode. We're using Tunngle to connect ourselves to the "Host". Little help would be very much appreciated!

    The error message translated to english says " It's not possible to send data" "PC server probably left the game" although my other friend is able to continue playing so I assume its not a "host" problem!


    https://gyazo.com/8d1ac2325fcdc8d3d572079c60450c1d

  6. #156
    Join Date
    15-12-11
    Location
    Your Mother
    Posts
    26,099
    vCash
    4198800
    Since it's a display error message are 2 of you using windowed and 1 of you using full screen mode perhaps?

  7. #157
    Join Date
    15-03-17
    Posts
    1
    vCash
    500
    Quote Originally Posted by Dermotron View Post
    Since it's a display error message are 2 of you using windowed and 1 of you using full screen mode perhaps?
    We've (i'm one of the friends) tried all using windowed, the error still occured!

  8. #158
    Join Date
    15-03-17
    Posts
    2
    vCash
    500
    Quote Originally Posted by Dermotron View Post
    Since it's a display error message are 2 of you using windowed and 1 of you using full screen mode perhaps?
    Error keeps poping up, any other ideas ?

  9. #159
    Join Date
    01-11-15
    Posts
    3
    vCash
    500

    Desktops icons move

    Hi everyone

    When using windows 10 I load or save my CM01/02 game my desktop icons move all over place its so annoying

  10. #160
    Join Date
    15-12-11
    Location
    Your Mother
    Posts
    26,099
    vCash
    4198800
    Are you playing in full screen mode?

    I have the same issue using 2 monitors (not specifically a CM issue though)

  11. #161
    Join Date
    08-02-15
    Posts
    6
    vCash
    500

    Free Transfer not free?

    I'm currently playing as Angers in the French league. Just noticed that all the free transfers that I will be signing are not free!? They are all over the age of 25 so tribunal shouldn't come into it

    Is there a Bug in the French league or something?

  12. #162
    Join Date
    15-12-11
    Location
    Your Mother
    Posts
    26,099
    vCash
    4198800
    Were they unprotected contracts as opposed to bosmans?

  13. #163
    Join Date
    08-02-15
    Posts
    6
    vCash
    500
    I thought all contracts are bosman?

  14. #164
    Join Date
    15-12-11
    Location
    Your Mother
    Posts
    26,099
    vCash
    4198800
    It depends, you can signed players with unprotected contracts. The fee you pay is essentially the remainder of the players contract.

    Actually if search around I think this may well be a bug. Are you using a Tapani patch or not? If so what version?

  15. #165
    Join Date
    08-02-15
    Posts
    6
    vCash
    500
    Quote Originally Posted by Dermotron View Post
    It depends, you can signed players with unprotected contracts. The fee you pay is essentially the remainder of the players contract.

    Actually if search around I think this may well be a bug. Are you using a Tapani patch or not? If so what version?
    I've cancelling the transfer and re-offer contract to them and Bosmans kicked in. Dunno what happened

  16. #166
    Join Date
    15-12-11
    Location
    Your Mother
    Posts
    26,099
    vCash
    4198800
    Must be due to the odd French transfer rules regarding signing one player before Jan 31st or something

  17. #167
    Join Date
    17-04-17
    Posts
    4
    vCash
    500

    Game play stopping after 8 seasonscm0102.exe has stopped working

    Hello, just joined and was hoping someone could help. I have been playing the 01/02 updated version of the game and I have just finished the 08/09 season of the game. as it goes to update into the next season on the 2nd update on the 20.06.09 AM it stops with a window coming up saying....

    " cm0102.exe has stopped working "
    " Windows is checking for a solution to the problem "

    Then another window replaces it saying....

    " cm0102.exe has stopped working "
    " A problem caused the program to stop working correctly.
    Windows will close the program and notify you if a solution is
    available "

    Has anyone ever had this issue and do you have a solution?

    thank you

  18. #168
    Join Date
    17-04-17
    Posts
    4
    vCash
    500

    Game play stopping after 8 seasons

    Hello, just joined and was hoping someone could help. I have been playing the 01/02 updated version of the game and I have just finished the 08/09 season of the game. as it goes to update into the next season on the 2nd update on the 20.06.09 AM it stops with a window coming up saying....

    " cm0102.exe has stopped working "
    " Windows is checking for a solution to the problem "

    Then another window replaces it saying....

    " cm0102.exe has stopped working "
    " A problem caused the program to stop working correctly.
    Windows will close the program and notify you if a solution is
    available "

    Has anyone ever had this issue and do you have a solution?

    thank you

  19. #169
    Join Date
    03-03-12
    Posts
    15,199
    vCash
    5449
    Not sure why you have 2 threads for this issue so maybe delete one?

    Have you tried "holidaying" passed the date?

    What leagues have you got loaded?

  20. The Following User Says Thank You to Redknapp69 For This Useful Post:


  21. #170
    Join Date
    17-04-17
    Posts
    4
    vCash
    500
    Yeah sorry don't no how to delete the other one.

    Its the April 2017 update so all the leagues.

  22. #171
    Join Date
    17-04-17
    Posts
    4
    vCash
    500
    tried to go on holiday same thing happened

  23. #172
    Join Date
    27-10-14
    Location
    The Netherlands
    Posts
    4,123
    vCash
    0
    Quote Originally Posted by Macintyre View Post
    Yeah sorry don't no how to delete the other one.
    Click on Edit and then you'll see the delete button.

  24. The Following User Says Thank You to samsami For This Useful Post:


  25. #173
    Join Date
    12-05-17
    Posts
    1
    vCash
    500

    August 1st/ Argentina D2 Crash

    Hello all,

    first off, I am playing the 3.9.68 version of the game.

    Hopefully somebody will be able to help me as I really don't want to start over.
    As you can likely guess from the title, my game straight up crashes on August 1st. It'll run through the fixtures, start something else, and then fail. I'm thinking it may be linked to D2 in Argentina as whenever I click on the 'average points' section on that page, the game will crash in a similar fashion. I've also read other threads of people suffering from a similar issue.

    Does anybody have a solution to this so that I can continue with the game I am already playing? We all know how attached we get to our teams.
    I read one suggestion that suggested messing with the save game editor so that all the teams in that D2 are marked at certain reserve leagues, but it was unclear and my monkeying around with it has yielded no results (on a side note, it's particularly irksome that there is mention of this league in the notes for the final si patch - seems they didn't fix it properly).


    Ta!

  26. #174
    Join Date
    05-09-16
    Posts
    3
    vCash
    500

    Installing game in Polish language

    Did somebody knows how to instal polis language ??

  27. #175
    Join Date
    03-03-12
    Posts
    15,199
    vCash
    5449
    Not sure if possible but info0 may be able o advise who is a regular on here and Polish (I believe)
    Last edited by Dermotron; 01-06-17 at 09:20 AM.

Page 7 of 8 FirstFirst ... 345678 LastLast

Members who have read this thread: 14

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •